masszázs

Amikor elhatároztam, hogy talpmasszázst fogok tanulni, csupán azt szerettem volna, hogy olyan munkám legyen végre, közel a negyvenhez, amelyet nem érzek tehernek, amelyet szeretek csinálni, akár az életem végéig…

Olyan úton indultam el, amelynek soha nincs vége…, a tanulást nem lehet befejezni. A lehetőségek folyamatosan jönnek szembe.

Valódi tudást kerestem, ezért kezdtem természetgyógyászatot, reflexológiát tanulni, majd később alternatív masszázst és mozgásterápiát. Szinte megrémültem a felelősségtől, ami mások gyógyításával jár. Úgy éreztem, én nem vagyok erre képes, soha nem is leszek. Aztán a tudás gyarapodott, és elkezdtem hinni. Amikor először masszíroztam meg talpat, azt éreztem, ez az! Ezt szeretném csinálni! És ez nem múlt el azóta sem.

A keleti gyógyító módszerekkel találkozva megtapasztaltam, amiben mindig is hittem: az ember több mint a fizikai teste. Ez kezdte más megvilágításba helyezni a dolgokat. Meg kellett tanulnom, hogy gyógyító mindenki lehet, de csak a magáé…
Én nem gyógyítok, csak segítek elindulni az úton, amelyen megtalálhatja a gyógyulást, aki igazán akarja.
A reflexológia, a svéd-, a nyirok– és a tradicionális thai masszázs mind-mind utat nyitnak a szervezet öngyógyító erőinek.
Válassz szíved szerint, én szeretettel és tisztelettel várlak!

Főző Laura
+36 30 991 0995